Naša obširna ponudba storitev na področju hidravlike in potrošnega materjala je pri nas vedno zagotovljena in podkrepljena z usposobljenim kadrom. Nudimo vam zelo hiter servis in izdelavo novih ali popravljanje starih gibkih cevi za vaš hidravlični sistem. Na zalogi držimo veliko večino standardnih in ne standardnih hidravličnih priključkov, ki vam jih strokovno sestavimo s cevmi, ki so najprimernejše za vaš sistem.

Spekter hidravličnih komponent, ki vam jih nudimo :

 • Hidravlične cevi (visokotlačne ali nizko tlačne).

 • Visokotlačne cevi

  Zahtevna področja uporabe v industriji, stacionarni in mobilni hidravliki, zahtevajo stabilne visokotlačne in dobro odporne cevi, da bi bilo delo opravljeno dobro. Naše cevi s 4 in 6 slojnim jeklenim opletom so odlična rešitev za maksimalno vzdržljivost in dolgotrajno delovanje, celo v najtežjih pogojih.

 • Nizkotlačne cevi

  Nizkotlačna cev za uporabo na nizkem delovnem tlaku do 300 psi (20 Bar). Uporabljajo se v nizkotlačnih hidravličnih in pnevmatskih sistemih, kot so zračni sistemi v splošni industriji, vzdrževanju in avtomobilski industriji.

 • Teflonske cevi

  Teflonske cevi (PTFE), ki se jih uporablja za bolj zahtevne medije, so odporne na visoke temperature (do 260°C) in agresivne kemikalije. V osnovi so te cevi lahko znotraj valovite ali gladke, iz zunanje strani pa oblečene z nerjavnim opletom.

  Na zalogi imamo ognje odporno silikonsko zaščito iz steklenih vlaken in PVC zaščito.

 • Kovinske brezšivne cevi

  Imamo zaloge brezšivnih cevi različnih premerov v jekleni in v INOX izvedbi.

 • Priključki za hidravlične cevi

  Sem spadajo priključki v lahki in težki izvedbi, ki pa so si med seboj zelo podobni, a ob enem zelo različni. S hidravličnimi priključki smo zelo dobro založeni in držimo večino dimenzij tako v metrični kot v colski izvedbi s tesnili ali brez tesnil, UNF priključke, konični priključki, očesni, prirobni ter priključki za visokotlačne čistilce.

 • Hidravlične spojke

  Na tržišču je na izbiro veliko različnih hidravličnih hitrih spojk različnih proizvajalcev. Že dolga leta sodelujemo s priznanimi podjetji na tem področju, zato dobro poznamo kvaliteto in standard. Na tržišču se vedno več uporablja hitre spojke z ravno površino, ki so veliko bolj vzdržljive od običajnih in njihovo vzdrževanje je veliko lažje, saj nimajo odprtih prostorov kjer bi se nabirala umazanija.

Uporabljamo visoko kvalitetne cevi proizvajalcev Gates and Eaton, ki so znane po veliki vzdržljivosti in dolgi življenski dobi.

Uporaba v hidravličnih sistemih na raznih gradbenih in gozdarskih strojih, v proizvodnji in industriji.

 • Vijačni material

 • Izdelava hidravličnih cilindrov

  Izdelujemo hidravlične cilindre po naročilu, standardne in nestandardne. Za livarne imamo posebej razvit nerjaveč cilinder z magnetnimi stikali.

 • Ventili

  krmilni, nepovratni, kroglični, dušilni, varnostni, blokirni, prelivni

  multiplikatorji, hidromotorji, zobniške črpalke, manometri

 • Izdelava rezervoarjev